Nyhedsarkiv

Maritim arbejdsmiljøkonsulent søges – to stillinger

Vil du rådgive om sikkerhed og sundhed til søs? Har du flair for IT og digitale produkter? Så er du muligvis vores nye konsulent i SEA HEALTH & WELFARE. Vi søger to nye kollegaer med maritim baggrund, som kan rådgive om sikkerhed og sundhed til søs. Fremadrettet vil der også ligge opgaver inden for velfærdsområdet. Ansøgere med en søfartsmæssig baggrund vil blive foretrukket.

 

Dine hovedopgaver:

  • rådgivning om arbejdsforhold til søs inden for forebyggelse af arbejdsulykker, fysisk arbejdsmiljø, trivsel og sundhed.
  • projektorienterede arbejdsopgaver indenfor disse områder.
  • opdatering, udvikling, support til og undervisning i brugen af vores IT-program – Health and Safety at Sea
  • udarbejdelse af branchevejledninger og ”best practice” til søs.
  • en vigtig del af arbejdet er formidling af viden om arbejdsmiljø, fx på § 16 kurser, officersseminarer, samt rederi- og skibsbesøg.

 

Hvad leder vi efter?

Vi leder efter en kollega, der prioriterer sikkerhed og sundhed til søs højt. Du skal kunne arbejde selvstændigt, proaktivt og kvalitetsbevidst. Du skal både kunne rådgive konkret på det enkelte skib, og kunne se og analysere sammenhænge og helheder i projektarbejde om sikkerhed og sundhed. Vi forventer, at du har gode IT-kundskaber og flair for at håndtere ny teknologi. Du skal være god til mundtlig og skriftlig engelsk – og dansk. Hvis du har erfaring med undervisning, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Du har desuden kørekort (B).

 

Om os og hvad vi tilbyder

SEA HEALTH & WELFARE er en for nylig sammenlagt organisation mellem Handelsflådens Velfærdsråd og Søfartens Arbejdsmiljøråd (SEAHEALTH) og vi tilbyder en række ydelser på arbejdsmiljø- og velfærdsområdet til den maritime branche. Vi tilbyder et job med gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder, høj grad af fleksibilitet og gode kollegaer. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter individuel aftale.

 

Ansøgningsfrist 26. november 2017. Ansættelsesstart 1. januar 2018.

 

Send din ansøgning til ran@hfv.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt direktør René Andersen på 40465453.

 

Vi vil gerne have en mangfoldig arbejdsplads, der afspejler den verden, vi lever i. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen, uanset personlig baggrund, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.