Er der styr på råvareflowet fra varemodtagelse og til servering? Hvordan holdes gryden i kog, så hygiejnen hele tiden er i top?

Vi tilbyder fire forskellige kurser:

  • Virksomhedskursus, der er skræddersyet efter rederiets behov (lukket kursus).
  • Opkvalificeringsforløb som splitkursus, 7-dages split-kursus der er splittet op over fx et 2-årigt opkvalificeringsforløb, som involverer kabyspersonalet i udarbejdelse af kostpolitik og egenkontrol (inklusiv Obligatorisk 3-dages hygiejne-certifikat kursus) (lukket kursus).
  • Obligatorisk 3-dages hygiejne-certifikat kursus (åbent kursus).
  • Obligatorisk hygiejne-certifikat kursus som e-learning (Gå til hygiejne-kursus som e-learning).

For forespørgsler på kurser, kontakt Carsten Gydahl-Jensen cgj@seahealth.dk eller Annelise Ømand ano@seahealth.dk.

Indhold og udbytte

På et skræddersuet kursus stiller vi skarpt på hygiejne og fødevaresikkerhed og vi gennemgår, hvordan skibet kan leve op til MLC 2006.

På kurset får deltagerne:

  • Risikofaktorer - indblik i hvorfor det er vigtigt med god hygiejne.
  • Viden om hvad loven siger om fødevarehygiejne i en sammenlignelig personalekantine i land.
  • Overblik over de regler, der skal overholdes, og hvorfor.
  • Kendskab til egenkontrolprogrammer og ideer til, hvordan du selv kan etablere et program om bord.
  • Viden om personlig hygiejne.

Målgruppe

Et kursus med viden og inspiration for kokke, hovmestre og det gastronomiske folk til søs.

Konsulent M.Sc. MEM
Carsten Gydahl-Jensen
Email: cgj@seahealth.dk
Direkte tlf.: +45 3311 1833
Mobil: +45 5154 2777

Jeg kan hjælpe dig med

  • Hygiejne og Fødevaresikkerhed
  • Sundhedsledelse og kostpolitik
  • Rådgivning i sundhed, hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Konsulentbistand om bord
  • Kurser skræddersyet til rederi