Projektgruppen afsluttede i marts 2012 kortlægningsfasen og offentliggjorde en kortlægningsrapport.

 

Kortlægningen peger på, at der er tre væsentlige håndtag at justere på, hvis den – ofte udskældte – kost til søs skal have et løft. Rederiets holdning til kosten, kompetencerne der er knyttet til kosten, samt de aftaler rederiet har med leverandørerne, er de parametre der i kortlægningsrapporten peges på som afgørende i forsøget på at højne standarderne for kost om bord.

 

>> Læs mere om tre hovedindsatser kortlægningen peger på

>> Se skema over udfordringer, konsekvenser og anbefalinger

>> Download let version af kortlægningsrapporten

>> Download hele kortlægningsrapporten

 

Efter kortlægningen fokuserer SEAHEALTH nu på at udvikle redskaber, der skal hjælpe rederier og sejlende med at få bedre kost om bord. Projektgruppen fokuserer nu på at indsamle gode eksempler på leverandørsamarbejde, implementere et e-learningprogram om hygiejne og lave denne samlede portal, hvor rederier og sejlende kan finde inspiration til kokke, vejledninger til skibsfører og kok m.v.

Konsulent M.Sc. MEM
Carsten Gydahl-Jensen
Email: cgj@seahealth.dk
Direkte tlf.: +45 3311 1833
Mobil: +45 5154 2777

Jeg kan hjælpe dig med

  • Hygiejne og Fødevaresikkerhed
  • Sundhedsledelse og kostpolitik
  • Rådgivning i sundhed, hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Konsulentbistand om bord
  • Kurser skræddersyet til rederi