SEAHEALTH inviterer på kursus i at lave sund mad. På kurset kan deltagerne lære at pifte menuplanen op, så kosten om bord bliver sund, nærende og appetitvækkende.

 

Hvorfor ikke spise lige så nærende, grønt og groft som der er adgang til på land. Det kan synes besværligt, når man er på skibet, men sund mad om bord er ikke nødvendigvis endeløse baner af henkogte grøntsager og smagsløse fisk. Det vil SEAHEALTH gerne vise i praksis, og derfor afholder vi kurser for søfarende med lyst til at udfolde sig gastronomisk og lære at tilberede sund og velsmagende mad.

På programmet er:
 

  • De 5 smage og smagsnuancer i måltidet
  • Brug af råvarer gastronomisk
  • Sammensætning af en sundere menuplan
  • Planlægning og genbrug af rester, så resterne indgår i nye retter
  • De mest basale tricks i brug af udstyr og dampovn

 

Lyder det interessant med dette kursus, så kontakt SEAHEALTH og hør nærmere om muligheder for kurser.

Sundheds- og ernæringskonsulent
Annelise Ømand
ano@seahealth.dk
+45 3348 9318
+45 2962 0104

Jeg kan hjælpe dig med

  • Projekt Neptune
  • Sundhedsfremme og forebyggelse
  • Sundheds- og kostpolitik
  • Kost og ernæring
  • Hygiejne
  • Konsulentbistand
  • Undervisning