Med testskibe kan rederierne sikre, at de lever op til de nye kost- og hygiejnekrav i MLC 2006.

Danske rederier skal allerede nu igang med at implementere nye standarder og retningslinjer for at kunne efterkomme reglerne, der træder i kraft i august 2013. Derfor tilbyder SEAHEALTH nu redderierne en mulighed for at melde enkelte skibe som "testskibe", så det kan blive klarlagt, om de enkelte skibe lever op til kravene om kost og hygiejne i MLC 2006. Projekt NEPTUNE har udviklet nogle værktøjer, som har fokus på rederiernes egen hverdag og de muligheder, der ligger heri. 

 

Med testskibe får SEAHEALTH mulighed for at afprøve disse værktøjer og rederierne får mulighed for at komme med konstruktiv kritik og identificere, hvad der virker, og hvad der ikke gør, således at værktøjerne udvikles og effektiviseres og dermed hjælper rederierne med at leve op til de nye krav på kost- og hygiejneområdet.

 

Mere specifikt er vi i SEAHEALTH interesseret i en konstruktiv dialog og feedback fra både besætninger, kokke, de ansvarlige officerer om bord og ansatte på rederikontorer, der hver dag administrerer mad, catering, færdigheder, forretningsstrategi, kundekrav osv.

 

Rederiets udbytte

For hver virksomhed og testskib sammensætter SEAHEALTH en model der viser, hvad der skal måles og dokumenteres for at leve op til MLC-kravene. Herefter testes værktøjerne fra projekt NEPTUNE i praksis, og efterhånden som vores konsulenter indhenter mere og mere erfaring justeres værktøjerne, så kvaliteten af skibets nye retningslinjer på kost- og hygiejneområdet øges.

 

Ved at melde sig som testskib sikrer rederiet, at det kan efterleve de standarder, som MLC 2006 lovgiviningen sætter, og samtidig gør rederiet sig til et godt eksempel for andre aktører i branchen ved at gå forrest i arbejdet med værktøjer og guidelines, der kan gavne hele den maritime industri.  

 

Kontakt os uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre mere.

 

 

 

Konsulent M.Sc. MEM
Carsten Gydahl-Jensen
Email: cgj@seahealth.dk
Direkte tlf.: +45 3311 1833
Mobil: +45 5154 2777

Jeg kan hjælpe dig med

  • Hygiejne og Fødevaresikkerhed
  • Sundhedsledelse og kostpolitik
  • Rådgivning i sundhed, hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Konsulentbistand om bord
  • Kurser skræddersyet til rederi