Fase 1: KORTLÆGNING

I første omgang handlede projekt NEPTUNE om at identificere de strukturelle, økonomiske og kompetence-relaterede problemstillinger inden for området kost og ernæring. Vi så også på kvaliteten af råvarer, de disponible finansielle ressourcer og om leverandørerne overhovedet gør det muligt at levere ordentlige, nærende måltider fra kabyssen.

Kortlægningen blev gennemført ved at interviewe nøglepersoner i rederierne og om bord på skibe, men også med to temadage i Danmark og Manila, hvor vi med en struktureret proces arbejdede hen imod de centrale områder, som projektet i sidste ende finder løsninger til.

 

 

 

Fase 2: UDVIKLING

Efter kortlægningen af udfordringer på området for ernæring og faglige færdigheder i fase 1, fokuserer fase 2 på at udvikle værktøjer og retningslinjer til søfarende, leverandører, rederier og maritime skoler.

Fase 2 løber indtil udgangen af ​​2012, og undervejs blev bruger-repræsentanter inddraget i udformningen af ​​redskaber og retningslinjer.

 

Fase 3: IMPLEMENTERING

I implementeringsfasen testes redskaber og vejledninger om bord, og de høstede erfaringer bruges løbende til at justere og forbedre toolboxen.

 

Konsulent M.Sc. MEM
Carsten Gydahl-Jensen
Email: cgj@seahealth.dk
Direkte tlf.: +45 3311 1833
Mobil: +45 5154 2777

Jeg kan hjælpe dig med

  • Hygiejne og Fødevaresikkerhed
  • Sundhedsledelse og kostpolitik
  • Rådgivning i sundhed, hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Konsulentbistand om bord
  • Kurser skræddersyet til rederi