Der er intet som at kunne spørge en kollega til råds, men som ene kok om bord, kan det være svært. På denne side deler kokke, skibsassistenter og madlavere ud af deres viden og erfaringer fra kabyssen. Det eneste du skal gøre for at være med er at beskrive dine egne tips og tricks og sende dem til SEAHEALTH. 

 

Siden er under opbygning, og vi håber, du vil være med til at skabe en god vidensbank. Dine tips og tricks vil blive lagt ind på hjemmesiden og bliver hermed tilgængelige som vidensdeling for kolleger i andre rederier. Du bestemmer selv, om du vil have dit navn under det bidrag du sender ind.

 

Tips og tricks er emneopdelt i fx råd om ernæring, proviant, økonomi, madlavning osv., så det er nemt at finde det, du gerne vil vide eller dele noget om.

 

Skriv ”Tips og tricks” i emnelinjen og send dit bidrag til: info@seahealth.dk

Konsulent M.Sc. MEM
Carsten Gydahl-Jensen
Email: cgj@seahealth.dk
Direkte tlf.: +45 3311 1833
Mobil: +45 5154 2777

Jeg kan hjælpe dig med

  • Hygiejne og Fødevaresikkerhed
  • Sundhedsledelse og kostpolitik
  • Rådgivning i sundhed, hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Konsulentbistand om bord
  • Kurser skræddersyet til rederi